Tarife si program de lucru cabinet psihoterapie

 

Pentru prima sedinta tariful este redus cu 50%

 Pentru sedintele urmatoare (de o ora) tariful este de:

- 80 Ron intre orele 10.00-16.00;
- 100 Ron intre orele 17.30-20.00.

 

Pentru programare:

prin telefon: 0735-548.829

sau E-mail: ale.gheorghe@gmail.com

Daca doriti sa faceti o programare, este de preferat sa sunati pentru a gasi impreuna mai usor o zi si o ora confortabile pentru amandoi. Daca nu raspund la telefon probabil sunt in timpul unei sedinte de psihoterapie si voi reveni eu cat mai curand posibil cu un apel catre dumneavoastra.

In cadrul primei sedinte de psihoterapie vom cauta sa aflam cum/daca putem lucra impreuna si care este rezultatul dorit. De aceea pentru prima sedinta de psihoterapie tariful este cu 50% mai mic fata de cel obisnuit.

In cazul in care faceti o prima programare si o anulati/reprogramati, va rog sa faceti asta cu minim 24 ore inaintea orei la care era planificata sedinta. In cazul unei reprogramari, prima sedinta va fi cu tarif intreg.

 

 

 

In acest site gasiti informatii despre:
contact, preturi consultatie, locatie cabinet psihologic, psihoterapie, atacul de panica, psihoterapi copii, psihoterapie adulti, psihoterapie de grup, psihoterapie familie, psihoterapie cuplu, tarife sedinta psihoterapie, consiliere psihologica, program cabinet psihologic, psihodrama, alimentatia in cazul depresiei, despre mine, sensul vietii, parteneri
Magazin electronice - Vanzari electronice  Director web luxdesign28.ro inscriere gratuita site-uri ! Director-Romanesc.ro: Filme, Poze, Bancuri, Muzica, Liga 1, Horoscop, Jocuri, Sms-uri, Id-uri Director Romanesc