Grup de psihoterapie si dezvoltare personala pentru adulti

 

Grupul se adreseaza acelora care isi doresc sa se cunoasca mai bine, sa faca unele schimbari la propria persoana sau sa dobandeasca anumite abilitati personale precum si studentilor la facultati umaniste, psihologilor, persoanelor interesate de domeniul psihologiei

Daca va regasiti in descrierea de mai sus, va propun sa ne intalnim o data pe saptamana, seara, la un ceai cald si multe descoperiri interesante. Grupul va fi unul restrans, de 5-7 persoane.

La cerere, se acorda adeverinta de participare.

 

Locatia - cabinetul situat langa Parcul Cismigiu, pe str. Schitu Magureanu. Pentru adresa exacta si alte informatii faceti click aici.

Tarif - 50 Ron/sedinta de 2h.

Durata - 10 sedinte (cu pauza pe care o vom stabili impreuna cu ocazia Sarbatorilor). Aceasta perioada se poate prelungi daca participantii o vor cere.

Program – 18.30-20.30.

Caracteristici ale grupului:

  • Grup mic: 5-7 participanti
  • Grup inchis: incepand cu prima intalnire nu se vor mai accepta membri noi, pentru a asigura continuitatea si confidentialitatea grupului.
  • Se cere angajament: Deoarece grupul va fi mic iar eventualele absente vor avea impact mai puternic, se vor achita si eventualele sedinte pierdute, pentru a putea pastra grupul pana la sedinta a 10-a.
  • Confidentialitate: Fiecare participant poate povesti in afara grupului doar lucruri legate de propria experienta sau notiuni teoretice aflate. Nu este permisa repetarea in afara grupului a informatiilor aflate despre ceilalti participanti.

Exista disponibilitatea formarii unui grup de dimineata, intre orele 9.00 – 11.00. In cazul in care sunteti interesat(a) de acest grup, va rog sa mentionati acest lucru la telefon/in mail. Tariful pentru acest grup este de 40 Ron/sedinta de 2h si 40 Ron/sedinta individuala initiala.

Inscriere –  termen limita de inscriere (prin email sau telefon) este 31 noiembrie 2011.

Date de contact: Alexandra Gheorghe – 0735-548.829 sau ale.gheorghe @ gmail.com

Alexandra Gheorghe, psihoterapeut cu drept de libera practica acordat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal: 10509; membru al Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala si al Asociatiei Europene de Analiza Tranzactionala.

www.cabinetpsihologic.eu        www.desprepsihoterapie.ro

 

 

 

In acest site gasiti informatii despre:
contact, preturi consultatie, locatie cabinet psihologic, psihoterapie, atacul de panica, psihoterapi copii, psihoterapie adulti, psihoterapie de grup, psihoterapie familie, psihoterapie cuplu, tarife sedinta psihoterapie, consiliere psihologica, program cabinet psihologic, psihodrama, alimentatia in cazul depresiei, despre mine, sensul vietii, parteneri

www.wellness-magazin.ro http://www.desprepsihoterapie.ro www.cabinetpsihologic.eu www.cabinetul-de-psihologie.ro www.cabinetul-de-psihoterapie.ro www.prosalv.ro www.boala-parkinson.ro atacul de panica homeopatie medicina naturista promotii reteaua medicala  www.bebenou.ro  www.outletdecopii.ro  www.hainecopii.store.ro www.psihoterapieat.ro asociatia antiparkinson Sisteme supraveghere, papioane, Buton camasa, Cadouri barbati, Sisteme supraveghere   Cabinete de psihologie

Magazin de haine pentru copii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROSALV-Protectia respiratiei
Design downloaded from free website templates.