Psihoterapie individuala pentru adulti

 

Programare sedinta psihoterapie

Preturi sedinta psihoterapie

 

 

 In cabinetul de psihoterapie ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei. Pentru a atinge acest scop este necesar sa lucram impreuna cu clientul la a inlatura sau a transforma ceea ce-l impiedica sa traiasca astfel. Prin urmare scopul psihoterapiei in cazul persoanelor adulte, poate lua forme variate si este stabilit de comun acord in cadrul primelor intalniri. O persoana poate veni la psihoterapie pentru probleme concrete ca fobiile, teama de atasament/abandon, probleme sentimentale, somatizari etc., dar si pentru probleme mai difuze, cum ar fi stari generalizate de anxietate, stari depresive, nemultumiri legate de propria viata.

 O persoana venita la psihoterapie va explora doar zonele in care se simte pregatit sa mearga, respectandu-i-se limitele si ritmul de procesare a noilor descoperiri.

 Pe parcursul primei sedinte psihoterapeutul se familiarizeaza cu problema cu care a venit clientul, afla informatii relevante despre acesta si stabilesc impreuna contextul in care vor lucra pe viitor - frecventa, mod de lucru, cost si altele.

Probabil ca aproape oricine are la un moment dat ganduri “nebunesti” despre lucruri ce par ciudate, infantile sau inspaimantatoare.

O femeie poate se gandeste sa-si paraseasca serviciul din care isi intretine toata familia. Un barbat poate isi imagineaza cum ar fi sa-si paraseasca sotia. Daca aceste ganduri sunt scurte si trecatoare. In mod obisnuit nu ne facem prea multe probleme din cauza lor, dar uneori ele sunt persistente si atunci ne-am putea dori sa vorbim cu cineva despre ele.

Dar exista lucruri pe care ne este greu sa le discutam cu prietenii, ca de exemplu ganduri legate de sinucidere sau intrebari asupra orientarii noastre sexuale si oricum, un prieten bun si grijuliu poate ca nu are experienta sau cunostintele necesare pentru a ne putea ajuta sa iesim din aceasta confuzie si dificultate.

De aceea exista psihoterapia. Cabinetul de psihoterapie este  locul  in care poti vorbi despre toate gandurile tale,  poti sa pui intrebari “interzise”, poti sa spui lucruri de care nu esti sigur.

Un psihoterapeut bun nu te va mustra pentru ca ii spui ceva ce poate ca daca i-ai spune unui prieten ar putea sa il socheze sau sa il supere.

Psihoterapeutul nu asteapta ca tu sa il multumesti, sa ii protejezi sentimentele, sa te cenzurezi pentru a evita respingerea, ci el va “lucra” cu tine pentru  a te ajuta sa iti clarifici sentimentele conflictuale. Cand iti vei examina gandurile “nebunesti” vei vedea ca ele nu sunt chiar atat de infricosatoare.

Un psihoterapeut bine pregatit te va ajuta sa te simti comfortabil in situatia terapeutica si sa gasesti un sens al conflictelor pe care le traiesti, sa faci fata gandurilor tale, sa te dezvolti emotional intr-un loc in care te simti in siguranta.

 

 

Programare, tarife, locatie

 

www.wellness-magazin.ro http://www.desprepsihoterapie.ro www.cabinetpsihologic.eu www.cabinetul-de-psihologie.ro www.cabinetul-de-psihoterapie.ro www.prosalv.ro www.boala-parkinson.ro atacul de panica homeopatie medicina naturista promotii reteaua medicala  www.bebenou.ro  www.outletdecopii.ro  www.hainecopii.store.ro www.psihoterapieat.ro asociatia antiparkinson Sisteme supraveghere, papioane, Buton camasa, Cadouri barbati, Sisteme supraveghere   Cabinete de psihologie

Magazin de haine pentru copii

 

 

webDiRECTOR.us